Kostolík na Novej Kelči opäť otvorí svoje brány už v piatok, 5. júla

  • PDF
Užívateľské hodnotenie: / 0
NajhoršíNajlepší 

Článok obsahuje video: OZ STEPHANUS a OcÚ Nová Kelča pozýva všetkých návštevníkov Domaše aj širokú verejnosť na návštevu Národnej kultúrnej pamiatky baroko-rokokového Kostola sv. Štefana Kráľa z roku 1780, ktorý stojí na brehu Domaše ako pamiatka na zaplavenú obec. Článok obsahuje tip na zaujímavý výlet.

Slávnostné otvorenie letnet turisitckej sezóny v kostolíku sa uskutoční v piatok, 5. júla 2013 o 16.00 hodine. Jedná sa o štátny sviatok, takže každý poznania chtivý návštevník má možnosť uvidieť unikátny kostolík, ktorý sa nachádza pod hladinou vody. 


Kostolík  bude počas letnej turistickej sezóny sprístupnený v čase  od 16.30 - do 18.00 hodiny.


Tip na zaujímavý výlet: 

V rekreačnej oblasti Domaša Tíšava na pláži je požičovňa lodiek s malým motorom. Požičovňu prevádzkuje pán Pelák. Dostanete vesty a malý čln s benzínovým motorom. Rodina sa do neho pokojne zmestí. Ku kostolíku na Novej Kelči sa dostanete na loďke s motorom za 20 minút, pričom pristanete rovno pri kostolíku. Uvidíte kus histórie, cestou späť sa môžete zastaviť na pivko alebo kofolu v bufete Maják na Kelči. 


Využite túto jedinečnú príležitosť a urobte výlet pre seba aj svoju rodinu. Vaše deti výlet určite ocenia. Spoznajte históriu Vašich predkov. Kontakt na požičovňu lodiek je: 0905 238 293. 


Všetci ste srdečne pozvaní. Tešíme sa na Vašu návštevu.  OZ STEPHANUS


 Foto kostolíka




Cykloturistika

Rybolov

Vodné športy

uvod3